O nama - Panoramik
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

O nama

Nasa firma  je  osnovana 01.06.2009. godine u Beogradu. Hladnjača za otkup voca se nalazi na teritoriji opštine Ivanjica, koja je poznata po velikom broju porodičnih plantaža malina i kupina koje se obrađuju na tradicionalni način, čime se postiže izuzetan kvalitet ubranih plodova.

 

Bavimo se otkupom i preradom jagodičastog voća, pre svega malina. Sam položaj hladnjace, koja se nalazi u srcu proizvodnje malina i kupina, omogućava dobijanje izuzetno kvalitetnih proizvoda, jer od ubiranja plodova pa do njegove obrade prođe samo nekoliko sati.

 

Posedujemo široku mrežu tradicionalnih proizvođača voća i modernu hladnjaču, kapaciteta 150 tona, opremljenu najmodernijom rashladnom opremom koja podleže svim standardima, sa  tunelom koji smrzava 7 tona voća za 24 časa.

 

Svojom profesionalnošću i efikasnošću stojimo na raspolaganju našim kupcima širom sveta, na čije zahteve smo  spremni da odgovorimo u najkraćem mogućem roku.

Naša misija

Naša misija je da zadovoljimo zahteve klijenata u što kraćem vremenskom periodu u skladu sa zakonima i standardima i da im pružimo najkvalitetnije proizvode i usluge.

Naše glavne vrednosti

– Integritet i održivost
– Bezbednost i inovacija
– Angažovanje i odgovornost

Korporativni ciljevi

– Održati profitabilnost kroz maksimalno iskorišćenje prostora za skladištenje
– Održati efikasnost objekta kroz primenu savremenih tehnologija
– Održati konkurentnost kroz povoljne cene i efikasne usluge
– Unaprediti veštine i znanja zaposlenih u cilju ličnog napredovanja

Pogledajte listu naših proizvoda